e-mag

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Top 10 secrete de frumusete si lifestyle ale vedetelor




Modelele, actritele si cantaretele faimoase sunt mereu atente la felul in care arata. Si cum nimeni nu se naste perfect, iar un corp tonifiat, o piele fina si elastica sau un par sanatos nu se obtin fara efort, este lesne de inteles de ce trucurile de frumusete care functioneaza sunt pastrate cu sfintenie.
Totusi, multumita catorva vedete care au scris carti despre frumusete, dieta si un stil de viata echilibrat, avem acum acces la o parte din trucurile de care se folosesc celebritatile pentru a arata perfect, indiferent de situatie.

1. Apa si iar apa
Stiai deja ca este recomandat sa bei aproape 2 litri de apa pe zi, in functie de anotimp, de stilul de viata si de nevoile organismului. Asta nu mai este o noutate pentru nimeni. Modelele insa beau apa cu gheata pentru ca organismul consuma 30 de calorii numai pentru a regla temperatura si a se hidrata. In felul acesta arzi mai multe calorii decat consumi. Totusi, evita se bei apa rece pe stomacul gol. Dimineata e mai bine sa consumi apa cu suc de lamaie, la temperatura camerei.

2. Buze frumoase si hidratate
Fie ca este vorba de sezonul rece sau de cel cald, buzele au mereu de suferit. Iarna din cauza gerului, primavara si toamna din cauza vantului iar vara din cauza soarelui. Pentru a scapa de toate neajunsurile, aplica un truc foarte usor, folosit de modele. Periaza-ti buzele de fiecare data cand te speli pe dinti. Nu insista totusi prea mult, un simplu periat este suficient pentru a indeparta celulele moarte si pentru a da volum instant si culoare buzelor.

3. Uleiul de masline
Un ingredient usor de procurat si simplu de folosit. Modelele il adora si il folosesc atat pentru piele cat si pentru par. Face minuni cnad vine vorba de calcaie crapate, coate uscate, piele deshidratata si terna sau par fragil si uscat.

4. Ceaiul de papadie
Este un ceai diuretic, adica te ajuta sa elimini excesul de apa din tesuturi. Iar asta poate insemna cateva kilograme in minuns in timp record, fara sa vorbim de infometare.

5. Esarfa - accesoriu versatil
Poti utiliza o esarfa ca si pareo, la plaja, ca bentita pentru par atunci cand nu ai timp de o coafura elaborata sau pentru a da un plus de culoare unei genti in culori neutre. Legata la spate si dupa gat, o esarfa poate sa tina loc de top sub un sacou sau un cardigan. Iti poti infrumuseta palariile, legand esarfe in jurul lor, sau le poti folosi in loc de curea. Iti poti crea chiar un accesoriu sic: un colier maxi - impleteste 3 esarfe colorate si leaga-le la capat.

6. Dinti mai albi
Bicarbonatul de sodiu iti va albi dintii si va indeparta tartrul, insa pentru rezultate vizibile poti amesteca doua linguri de apa oxigenata cu o lingurita de bicarbonat de sodiu. Spala dintii cu acest amestec insa ai grija sa nu inghiti si sa-ti clatesti bine gura la final.

7. Prevenirea ridurilor
Cel mai ieftin truc antirid este sa dormi pe spate. Asta pentru ca ridurile se formeaza mai repede, si mai intens, mai ales in zona ochilor, atunci cnad dormi intr-o parte. Daca nu te poti obisnui cu aceasta pozitie de somn, investeste intr-o fata de perna din matase sau satin.

8. Silueta perfecta
Sa fii vesnic la dieta nu este o placere. Si cateodata nici nu obtii rezultatele dorite. Alege un stil de viata sanatos, multe fructe si legume proaspete, salate, supe si ciorbe, carne slaba etc. Iar atunci cand ti se face pofta de ceva, gusta! E mai bine sa-ti faci cate o pofta din cand in cand, pentru ca altfel, la un moment dat, vei ceda tentatiei si in loc de o prajitura in weekend, din cand in cand, vei sfarsi mancand un tort intreg in cateva ore. Evita „caloriile goale". Ma refer aici la bauturile ce contin multe calorii si care sigur nu tin de foame. In plus, nici nu sunt o alegere foarte sanatoasa. Daca totusi iti este pofta din cand in cand, alege varianta light, sau prepara-ti tu in casa un suc de fructe, un fresh, sau o limonada. Poti sa controlezi astfel cat zahar pui, poti opta pentru zahar brun sau, si mai bine, miere de albine.

9. Cafeaua - antioxidant si rasfat
Nu, nu-ti voi spune ca trebuie sa renunti la cafea, dar daca tii la silueta, ai grija ce tip de cafea alegi. In timp ce cafeaua simpla, neindulcita are 4 calorii, cappuccino are 40 de calorii iar cafe mocha are 150 de calorii. Daca nu-ti place cafeaua simpla, o poti indulci cu zahar brun. Evita combinatia de cafea, lapte si zahar. Este greu de digerat si te baloneaza, adaugandu-ti cativa cm buni in talie. Foloseste zatul de cafea pentru un scrub corporal sau facial.

10. Diminueaza vergeturile
Vergeturile sunt aproape imposibil de tratat prin metode nonchirurgicale. Cu toate acestea, atunci cand vorbim de vergeturi in stadiul incipient exista cateva lucruri pe care le poti face. Pe langa hidratarea pielii, poti utiliza un produs care este destinat tenului: Retin A. Cercetatorii au remarcat ca atunci cand a fost aplicat zilnic pe vergeturi timp de sase luni, Retin A a ajutat la estomparea acestora. Fiindca acest produs contine un ingredient puternic, poate crea reactii alergile daca este aplicat pe pielea sensibila. Femeile insarcinate trebuie sa se fereasca de vitamina A si derivatii sai, pentru ca pot dauna fatului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu