e-mag

vineri, 12 aprilie 2013

Cercetătorii aruncă bomba! Poţi arăta cu 20 de ani mai tânără fără diete sau bisturiu! Metoda este la îndemâna fiecăruia!




Studiile în diverse domenii ale cercetătorilor în diverse domenii sunt de cele mai multe ori trecute cu vederea, dar în momentul în care apare un caz concret care le demonstrează teoriile, lucrurile se schimbă radical.

Wendy Powell, mama a doi copii din Marea Britanie, a decis să reducă zahărul din alimentaţia sa pentru a deveni un antrenor de fitness. Cu cât invăţa mai mult despre fitness, cu atat realiza că dieta sa bazată pe băuturi dulci şi bere îi facea mai mult rău decat bine. După ce a înlocuit berea care era bogată în zaharuri cu un pahar de vin roşu, pielea ei a devenit instant mai curată şi mai hidratată.

Wendy spune că de când a renunţat la zahar, tenul i-a intinerit, iar efectele sunt mult mai evidente decât dacă ar fi folosit o cremă "miraculoasă".

Atenţie! Excesul de zahăr poate fi mortal

Interesant este însă faptul că părerea femeii este susţinută de cercetători. Oamenii de ştiinţă de Leiden University Medical Centre din Olanda şi Unilever din Marea Britanie au măsurat nivelul zahărului din sânge la 600 de bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 50 şi 70 de ani şi au concluzionat că există o legătură directă între cantitatea de zahăr din sânge şi felul în care arată persoanele în vârstă.

Astfel, o creştere a nivelului zahărului din sânge cu 1 mm/l adăuga la vârsta persoanei respective încă 5 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu