e-mag

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Secrete asiatice de frumusete




Nu este o noutate că, de multe ori femeile care doresc să foloseasca metode naturale de ingrijire a frumusetii se inspira din secretele frumusetii din Asia . Acestea au, într-adevăr renume prin loialitatea lor faţă de ingredientele naturale.

Secretul este de a adopta un stil de viaţă sănătos , pentru a acoperi toate măsurile importante care ar curăţa eficient corpul nostru de toxinele dăunătoare şi ar acorda corpului nostru un aspect sănătos. Acest lucru înseamnă că este importanta atat ingrijirea externa cat si cea interna. Nu este o noutate că oamenii din Asia sunt celebri pentru stilul lor de viata verde,  de cult si de o frumuseţe naturală.
Secretele de frumuseţe variaza peste tot în lume, cu toate acestea cele mai celebre femei sunt cele din Asia.

• Ceaiul: Oamenii din Asia stiu beneficiile liniştitoare şi de vindecare ale ceaiurilor de detoxifiere. Acestea nu numai ca elimina toxine din corpul nostru, dar ne va ajuta, de asemenea, de a ne menţine silueta dorită.

Unele dintre ceaiurile cele mai răspândite sunt ceaiul alb si ceaiul verde. Acestea vor elibera tensiunea din corp si previn formarea de diverse probleme de piele precum şi a bolilor produse de acumularea de toxine şi de o nutriţie necorespunzătoare.


• Masajul: Unul din ritualurile sănătoase, în medicină alternativa asiatica este masajul. Această practică ar fi în măsură să întindă muşchii noştri şi ar creşte fluxul de sânge în celulele pielii.
Acest factor ar influenţa, de asemenea, reproducerea corectă a ţesuturilor si celulelor pielii.

Reflexoterapia joacă un rol crucial în Asia in ingrijirea frumusetii. Prin urmare, nu ezitaţi să descoperiti avantajele unui masaj la picioare, care poate curăţa sistemul limfaticşi ar spori şansele pentru vindecarea mai rapidă de la vătămări, precum şi tulburări ale pielii.


• Ulei de camelie: Acesta este unul dintre ingredientele miraculoase care este utilizat în tratamentul părului, unghiilor si pielii. Cele care se luptă cu căderea părului , precum şi cu subţierea lui şi ar dori să aibă o alternativă complementară pentru tratamentul tulburărilor scalpului ar trebui să ia în considerare utilizarea de fructe cu coajă Camellia.
Fiind unul dintre cele mai bune uleiuri naturale disponibile , poate fi un element perfect pentru tratamente cu ulei fierbinte . Pielea va deveni netedă şi strălucitoare cand este expusa la un tratament similar. Mai mult decât atât se dovedeşte a fi, de asemenea, o metodă de revoluţionara de a scapa de vergeturi.


• Mâinile : Femeile din Asia acorda aceeaşi atenţie mainilor şi picioareloe, ca si a tenului lor. Deşi aceste zone nu sunt expuse numai în timpul anotimpurile calde, ele necesită un tratament atent. Masati-vă pe mâini cu o crema liniştitoare, este cel mai bun truc pentru a menţine flexibilitatea . Asiguraţi-vă că includeti acest ritual de îngrijire si frumusete in fiecare zi mai ales ,înainte de a merge la culcare. Puteţi folosi, de asemenea, diferite uleiuri esenţiale de mentă şi de muşeţel într-o versiune dizolvata pentru a creşte efectul de masaj.


• Gene: Genele sunt elemente de semnătura de frumusete ale culturii asiatice. Folosiţi ulei de măsline pentru un aspect frumos al genelor.


• Bai de detoxifiere: Ingrijirea corporala merită atenţie atunci când este vorba de ritualuri antice. Cultura asiatica este notorie prin remediilor sale naturale sănătoase atunci când se tratează răni musculare şi alte simptome de stres şi de boli.

Unele dintre ingredientele tradiţionale utilizate pentru a scapa de toxine daunatoare sunt: lapte, lavanda, rozmarin, ylang-ylang si, de asemenea, lemn de santal. Aceste sunt utilizat fie în timpul sesiunilor de masaj sau turnat într-o cada cu apa si vor avea rezultatul dorit să indeparteze ridurile, probleme ale pielii şi a altor boli .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu