e-mag

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Secrete asiatice de frumusete



Ingrijire delicata cu lotus:

Floarea sfanta indiana intareste vasele capilare, iar in medicina este cunoscuta pentru efectul de stimulare a circulatiei vasculare. In afara de asta, floarea are un efect calmant asupra organismului si este bogata in flavonoide ce au proprietati antioxidative. 


Ten curat cu bambus:

Una dintre rasinile continute de bambus este considerata de medicina chineza ca avand proprietati vindecatoare, de crestere a fermitatii pielii. Cercetarile moderne au demonstrat ca bambusul contine vitamina C si acid silicic, ambele dau finete pielii si au efect hidratant. 


Super protectie cu ginkgo biloba:
Copacii de ginkgobiloba sunt atat de rezistenti, incat pot trai chiar si 2000 de ani, in conditii de mediu uneori ostile. Ei suporta chiar si traficul aglomerat de pe Madison Avenue din New York. In trecut, asiaticii le foloseau frunzele pe post de plasturi pentru a trata ranile si a le grabi vindecarea. Cremele pe baza de ginkgo confera prospetime tenului si intaresc tesuturile. 


 
Plus de energie cu ghimbir:

Radacina de ghimbir, proaspata sau conservata, accelereaza schimbul de substant e, activeaza digestia, are efect detoxifiant si tonic. Aplicat extern stimuleaza reinnoirea celulara, incalzeste pielea si o reimprospateaza. In medicina ayurvedica, ghimbirul este folosit pentru trata rea migrenelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu