e-mag

marți, 3 decembrie 2013

MASTI PT PAR



Mierea este foarte buna si ca balsam pentru par

In cazul in care ne dorim un par moale, matatos, fara fire rebele, putem aplica un balsam natural, dupa ce in prealabil am spalat foarte bine parul.

Intindem mierea ca atare pe intreaga suprafata a parului, masam incet ca sa ne asiguram ca patrunde foarte bine in par si lasam sa actioneze in jur de 5 minute.

Daca vrei sa fii sigura ca mierea se patrunde uniform pe par, incearca sa o intinzi cu un pieptene cu dinti rari. 




Miere si ulei de masline

Eficienta este si masca pe baza de miere si ulei de masline, la care se mai poate adauga zeama de la o jumatate de lamaie. Masca confera in primul rand rezistenta firului de par, fiind potrivita pentru sezonul rece.

Mai mult, mierea se poate aplica si ca atare pe varfurile deteriorate, insa produsul ar fi bine sa fie 100% natural (deci ai grija de unde cumperi mierea), pentru ca efectul sa fie cel scontat. 




Miere si ou

O alta masca foarte buna este aceea facuta din doua linguri de miere si un galbenus de ou.

Se amesteca foarte bine ingredientele si se aplica pe parul ud, insa trebuie sa ai grija sa se faca o buna uniformizare.

Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont este sa intinzi masca doar pe lungimea firului nu si la radacini, deoarece oul bogat in grasimi ar putea declansa o secretie excesiva a sebumului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu