e-mag

joi, 5 martie 2015

7 remedii simple pentru pielea uscata




1. Faceti dusuri cat mai scurte, de preferinta seara, ca sa nu eliminati toate uleiurile din piele. De asemenea, evitati apa fierbinte.

2. Folositi un sapun hidratant, de obicei sapunurile lichide si gelurile de dus sunt mai prietenoase cu pielea. Alegeti sapunuri naturale, de preferinta care nu contin parfum, deoarece parfumul usuca pielea.

3. Beti multe lichide si nu asteptati sa vi se faca sete ca sa beti apa.
4. Uleiul de masline face minuni pentru piele, ajutand-o sa se mentina tanara, hidratata si frumoasa. Dezavantajul e ca trebuie sa suportati uleiul pe piele o jumatate de ora - o ora, timp in care va ganditi sa nu patati totul in jur cu ulei.

5. Baile in mare sunt sanatate curata, insa daca nu aveti cum sa ajungeti la mare sunt bune si sarurile de mare, sarea fiind recunoscuta ca un adevarat exfoliant natural.

6. Pentru rehidratarea fetei, faceti o masca din piure de avocado, oferindu-i in acest fel pielii vitamina E de care are nevoie.

7. Mancati regulat peste, deoarece acizii grasi omega-3 ajuta la mentinerea sanatatii celulelor din piele.

Daca pielea nu se rehidrateaza in ciuda eforturilor pe care le depuneti, mergeti la un medic dermatolog sa va prescrie un tratament, care sa corespunda nevoilor pielii voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu