e-mag

sâmbătă, 10 mai 2014

Ingrediente pentru frumusete


Frunzele de busuioc - amestecate cu o lingura de miere, frunzele de busuioc sunt foarte bune pentru un ten curat. Fa-ti un obicei din a aplica aceasta masca zilnic. Sunt benefice si pentru tratarea bolilor de piele, aplicand o pasta simpla numai din frunze pe zona cu probleme.

Piersicile - curata o piersica bine coapta de coaja si paseaz-o bine. Adauga o lingurita de suc de lime si de suc de rosii. Amesteca bine si aplica pasta pe fata si pe gat si lasa sa actioneze timp de 15 minute. Este un astringent foarte bun.

Castravete - da pe razatoare un castravete si stoarce sucul acestuia. Adauga putin suc de lime si apa de trandafiri. Aplica pe fata si lasa sa actioneze timp de 15 minute. Este un tonic ce va imbunatati un ten gras, si va curata porii.

Varza - da pe razatoare varza si apoi stoarce sucul din ea. Dizolva o patrime de lingurita de drojdie in el si o lingurita de miere. Amesteca bine si aplica pe fata si pe gat. Inlatura solutia cu un tampon de bumbac dupa 15 minute. Aceasta maca va contracara aparitia ridurilor si pielea uscata.

Portocala - toaca intr-o pasta cateva migdale si amesteca bine cu doua linguri de lapte si cu cate o lingura de morcov pasat si suc de portocale. Aplica pasta pe fata si gat si lasa jumatate de ora. Inlatura petele si lasa pielea catifelata.

Rosiile - La o lingura de suc de rosii adauga cateva picaturi de suc de lime. Aplica pe fata si lasa sa actioneze timp de 15 minute. Este foarte eficient pentru a micsora porii prea largi.

Pepene verde - Da pe razatoare si stoarce sucul de la un pepene verde. Aplica pe fata si pe gat si lasa sa actioneze timp de 15 minute. Este o lotiune care improspateaza tenul.

Cartofii - Da pe razatoare si stoarce sucul de la un cartof. Aplica pe fata si pe gat si lasa sa actioneze toata noaptea. Dimineata clateste bine cu apa. Albeste si ofera o stralucire aparte pielii.

Morcov - la o patrime de lingurita de suc de morcovi adauga o lingurita de miere topita. Dupa 15 minute inlatura solutia de pe fata cu un tampon de bumbac inmuiat in apa cu putin bicarbonate de sodiu. Elimina asprimea pielii si o face matasoasa.

Mar - amesteca o lingura de suc de mere cu o patrime de lingurita de suc de lime. Lasa sa actioneze 20 de minute . Este un tonic excelent pentru combaterea tenului gras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu