e-mag

vineri, 7 februarie 2014

Parul fin si drept




Acesta are avantaje si dezavantaje. Flexibilitatea este punctual lui forte iar reversul medaliei ar fi degradarea si ingrasarea rapida. Pentru combaterea Ingrasarii rapide a acestui tip de par, lamaia joaca un rol important. Foloseste-te de urmatoarea reteta naturista ca sa scapi de aceasta problema.

Masca din suc de lamaie si galbenus de ou. Aceasta masca se va aplica pe parul proaspat spalat. Se amesteca patru linguri de suc de lamaie cu un galbenus de ou si se unge intreaga suprafata a capului cu acest amestec. Perioada de actiune a mastii este de douazeci de minute, dupa care se clateste bine parul. Deoarece acest par este lipsit de volum, jongleaza cu diverse culori pentru a-l putea obtine. Atunci cand te vopsesti, foloseste la radacina o culoare cu un ton mai deschis decat cea de pe lungimea parului. Acest truc va crea senzatia de volum.
 Daca vrei o solutie naturala si ieftina pentru îngrijirea parului, încearca tratamente preparate chiar la tine acasa. Iata câteva retete pentru un par care straluceste de sanatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu