e-mag

duminică, 10 noiembrie 2013

Mentine-ti frumusetea in stil bio


Frunzele de telina - fierbe cateva frunze in apa, strecoara si amesteca infuzia cu o lingura de otet. Clateste parul cu aceasta solutie si vei fi uimita de efectele sale de curatare. 


Frunzele de dafin - daca vrei sa ai dinti stralucitori, foloseste astfel de frunze prin frecare de doua ori pe saptamana. Efectul va fi miraculos.


Frunzele de laptuca - fa o pasta din cateva frunze de laptuca, de trandafir si cateva picaturi de suc de lime. Aplica pasta pe fata si las-o sa actioneze 15 minute. Contracareaza eficient tenul prea gras.


Frunzele de menta - spala si paseaza cateva frunze de menta proaspete si aplica pasta pe fata seara inainte de culcare. Astfel vei scapa de cosuri si alte pete ale tenului. 



Frunzele de ceai - ramasitele frunzelor de la ceai sunt minunate pentru prevenirea caderea parului si ofera acestuia stralucire si suplete. Pune frunzele intr-un vas cu apa si fierbe-le timp de 15 minute. Foloseste apa pentru a spala parul. Daca mai adaugi si suc de lime va fi curatat mai bine. Poti folosi frunzele si pentru a elimina oboseala ochilor. Piseaza putina gheata si amesteca gheata cu frunzele de ceai. Pune-le intr-un saculet de bumbac si lasa pe ochi timp de 10 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu